Butter Noodle
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Butter noodle, sadece 4 malzeme ile hazırlanan bir makarna türüdür. Almanya'da yapılan bu makarna türü, çeşitli soslarla ya da sade olarak tüketilebilir. Siz ve malzemeleriniz butter noodle yapımı için hazırsanız tarifin detayları aşağıda. 

Alman mutfağından kaese spaetzlecappelletti ve pad see ew tariflerine de göz atabilirsiniz. 

Butter Noodle Tarifi İçin

Malzemeler

Butter Noodle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kapta un, yumurta, süt ve tuzu karıştırarak hamur haline getirin. 10-15 dakika hamuru dinlendirin. 
  2. Tencereye tuzlu su koyarak kaynatın. 
  3. Makarnayı süzgeçten ya da makinasından geçerek sıcak suya sıkın. 
  4. Pişen parçalar su yüzeyine çıkacaktır. Çıkanları kenara alın. 
  5. Yapışmamaları için tereyağında 2-3 dakika soteleyin ve sıcakken servis edin. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Alman Usulü Patates Salatası (Kartoffelsalat)
Donauwelle
Kohlrouladen (Alman Usulü Lahana Sarması)
Käsekuchen
Berliner
Himmel und Erde