[Masterchef 2021] Masterchef Şükrü Özsarı Kimdir? Şükrü Özsarı Kaç Yaşında, Nereli?
Masterchef'in 82. bölümünde yarışmaya veda eden isim, Şükrü Özsarı oldu. Peki, Masterchef Şükrü kaç yaşında ve aslen nereli? Şükrü Özsarı'nın mesleği ne? İşte, Masterchef Şükrü Özsarı'nın merak edilen biyografisi:

Masterchef 2021'in 82. bölümünde yarışmaya veda eden isim Şükrü oldu. Peki, Şükrü Özsarı kimdir? Şükrü Özsarı kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği ne? İşte, Masterchef Şükrü'nün biyografisi:

Şükrü Özsarı Kimdir?

Yarışmaya İzmir'den katılan Şükrü Özsarı, 28 yaşındadır. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olan Şükrü Özsarı, yemekle ilgili birçok yerde çalışmıştır. Yarışmaya katılmaya askerdeyken karar veren Masterchef Şükrü, bu yarışma sayesinde kendini göstermek istediğini de belirtmiştir.

Şükrü Özsarı'nın Masterchef Yolculuğu

İlk turda ciğer tava hazırlayan Şükrü Özsarı, şeflerden evet oyu alarak üçüncü tura yükseldi. İkinci turda Hamza ve Mehmet ile eşleşen Şükrü, karnıyarık ve pirinç pilavı hazırlamıştı. Şefler, üçlü düelloların kazananını Hamza Mercimek olarak seçse de, Şükrü'ye 'Aklımızda kaldın.' dedi. Ana kadro için büyük mücadele eden Şükrü Özsarı, verdiği emekler sonunda ana kadroya giren 6. yarışmacı oldu.

Masterchef Şükrü Elendi Mi?

Masterchef'in 82. bölümünde, Safanur, Ateş, Milhan, Şükrü, Araz ve Mustafa arasında eleme oyunu oynandı. İlk turda elemeyi geçen yarışmacılar Safanur, Milhan ve Araz olurken, Şükrü Mustafa ve Ateş final oyunu için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılardan, limon merengli tart yapmaları istendi. Gecenin sonunda Masterchef hayallerine veda eden isim, Şükrü Özsarı oldu.

INSTAGRAM'DA ŞÜKRÜ ÖZSARI

Instagram'da yaklaşık 29 bin takipçisi olan Şükrü Özsarı, hem yemek, hem de kendi fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef yemekleri
  2. Masterchef Tunahan Ak kimdir?
  3. Masterchef Dilara Başaran kimdir?
  4. Masterchef Fatma Polat kimdir?
  5. Masterchef İbrahim Cingözler kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Eskişehir'de Ne Yenir, Nerede Yenir: En İyi 10 Mekan
Evde Elma Nasıl Kurutulur?
Ağva Kahvaltı Mekanları: Ağva'da Gidebileceğiniz 7 Kahvaltı Mekanı
Kabarmayan Hamur Nasıl Düzeltilir?
Tayland Mutfağı Yemekleri: Tayland Mutfağından 15 Nefis Tarif
Konserve Nasıl Açılır: 4 Kolay Yöntem