6 Eylül 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
6 Eylül 2020 Masterchef Türkiye'de kim elendi? 6 Eylül Masterchef'te hangi yemekler yapıldı, neler yaşandı? İşte, Masterchef 6 Eylül yemekleri ve elenen isim:

Masterchef 2020'ye veda eden isim belli oldu. 6 Eylül Masterchef'te eleme adayları kıyasıya bir mücadele verdi. Şeflerin istediği yemekleri en iyi hazırlayan yarışmacılar eleme stresinden kurtulurken, en kötü 2 tabak tekrardan yarıştı. Hazırlanan yemekler sonrasında Masterchef Türkiye'den kim elendi? Yarışmacılardan hangi yemekler istendi? İşte, Masterchef eleme adayları, yemek tarifleri ve elenen o isim:


6 Eylül Masterchef'te Çıkan Tarifler

6 Eylül Masterchef'te eleme adayı olan isimler; Berker, Ebru, Özgül, Eray, Gülşah, Duygu. Programın bu bölümünde Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef yarışmacılara ana malzeme olarak dana yanak verdi. Yarışmacılar kendi seçtikleri malzemeleri kullanarak en iyi tabakları hazırlamak için dana yanağı tarifini yaptı. Gecenin sonunda en iyi üç tabağı hazırlayarak elemeden kurtulan isimler Özgül, Duygu ve Eray oldu.


Sona kalan 3 tabak ise tekrardan yarışmak üzere şeflerin karşısına geçti. Şefler yarışmacılardan Fransız mutfağında sık sık tüketilen duxelle pirzola hazırlamalarını istedi. En iyi tabağı hazırlayarak elemeden kurtulan isim Ebru oldu. Berker ve Gülşah'ın tabağı ise şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği kararla 6 Eylül'de Masterchef'e veda eden isim Gülşah Suna oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef yemekleri
  2. Masterchef 2020 yarışmacıları
  3. Masterchef Danilo Zanna kimdir?
  4. Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?
  5. Masterchef Serhat Doğramacı kimdir?
  6. Masterchef Emir Elidemir kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Evde Tavuk Bulyon Nasıl Yapılır?
Rulo Pasta Tarifleri: Özel Günler İçin 12 Rulo Pasta Tarifi
Şefleri Bile Kıskandıracak 62 Mutfak Püf Noktası ve Pratik Yöntem
Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı