23 Eylül 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
23 Eylül Masterchef'te hangi yemekler yapıldı? Masterclass ödülünü kim kazandı? İşte, 23 Eylül Masterchef tarifleri ve Masterclass ödülünün sahibi:

23 Eylül Masterchef Türkiye'de yarışmacılara Masterclass eğitimi verildi. Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef'in verdiği eğitimler sonrasında, yarışmacılardan aynı tarifler istendi. Gecenin sonunda kazanan kişi Masterclass ödülünü almaya hak kazandı. Peki, Masterclas ödülünü kim kazandı? Masterchef'te hangi yemekler yapıldı? İşte, detaylar;


23 Eylül Masterchef'te Çıkan Tarifler

Şefler Masterclass ödülü için yarışmacılara eğitim verdi. Danilo Şef, hamburger yapmanın inceliklerini gösterdi. Yarışmacılar özellikle hamburger ekmeği tarifinde çok zorlandı. Masterclass ödülü için yarışmacılardan hamburger köftesi istendi. Gecenin sonunda karamelize soğanlı hamburger tarifini en iyi şekilde yapan isimler; Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Eray Aksungur ve Furkan Yalçın oldu. 


23 Eylül Masterchef Masterclass Ödülünü Kim Kazandı?




Yaptıkları hamburgerle son dörde kalan yarışmacılar, Somer Şef'ten Avustralya tatlısı olan pavlova eğitimi aldı. Şef eğitimi verdikten sonra, yarışmacılar en iyi pavlova tatlısını yapmak için büyük bir mücadele verdi. Şefler tadımı yaptıktan sonra Eray ve Duygu'nun tabağı arasında kararsız kaldıklarını söyledi. Şeflerin yaptığı oylama sonucunda Masterclass ödülünü Eray kazandı.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef'te çıkan yemekler
  2. Masterchef 2020 yarışmacıları
  3. Masterchef Esra Tokelli kimdir?
  4. Masterchef Celal Sarıgül kimdir?
  5. Masterchef Ebru Has kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Rulo Pasta Tarifleri: Özel Günler İçin 12 Rulo Pasta Tarifi
Şefleri Bile Kıskandıracak 62 Mutfak Püf Noktası ve Pratik Yöntem
Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı
İstanbul Künefe Mekanları: En Lezzetli 10 Künefe Mekanı