ANASAYFA TARİFLER PASTA TARİFLERİ TRÜFLÜ PASTA

Trüflü Pasta

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Trüflü Pasta Tarifi İçin malzemeler

  • 3 katlı hazır pasta tabanı
  • 2 paket kakaolu krem şanti
  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 1 çay bardağı Antep fıstığı
  • 3/4 su bardağı parça çikolata
  • 6 trüf çikolata
  • 1 yemek kaşığı kakao

Trüflü Pasta Nasıl Yapılır?

Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpıcı ile çırpın. 20 dakika derin dondurucuda soğutun. Pasta tabanlarının aralarına krem şanti sürüp üzerlerine fıstık ve parça çikolata serpiştirin ve üst üste yerleştirin. Kekin üzerini de krem şanti ile sıvayın. Kaşığın sırtı ile krem şantiye şekil verin. Üzerine kakao serpiştirip trüf çikolataları dizin. Dilimleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!