ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ MANDALİNALI PUDİNG

Mandalinalı Puding

Mandalinalı puding

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mandalinalı Puding Tarifi İçin malzemeler

  • 2 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu 
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 çorba kaşığı un
  •  2 çorba kaşığı nişasta
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Üzeri için:

  • Frenk üzümü

Mandalinalı Puding Nasıl Yapılır?

  • Mandalina suyu, süt, toz şeker, un ve nişastayı bir tencereye alıp tel çırpıcı yardımıyla karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alın. İçine bir tatlı kaşığı tereyağı ekleyip eriyene kadar karıştırın. Pişen pudingi servis kaselerine paylaştırın. Üzerini file Antep fıstığı ile süsleyerek soğuk servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!