Frambuazlı Parfe

Frambuazlı Parfe
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Frambuazlı Parfe için

Malzemeler

  • 2 su bardağı böğürtlen
  • Yarım su bardağı tozşeker
  • 2 yumurta
  • 1 paket sade kremşanti
  • 1 su bardağı çilekli süt
Frambuazlı Parfe

Nasıl Yapılır

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in meyveli tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Tozşeker ve 1 su bardağı kadar böğürtleni mutfak robotunda veya çatalla iyice ezin.

Yumurta sarıları ve aklarını ayırıp ayrı kaplarda çırpın. Kremşantiyi hazırlamak için çilekli süt ve şantiyi çırpıp buzlukta 15-20 dakika bekletin.

Buzlukta beklettiğiniz krem şantinin içine sırasıyla; yumurta akları, yumurta sarıları ve tozşekerli karışımı ekleyip mutfak robotunda iyice karıştırın. Kalan böğürtlenleri ekleyip kaşık yardımıyla özenle karıştırın. Karışımı dikdörtgen bir cam kalıba dökün. Buzlukta en az 3-4 saat dondurun. Dilimleyip soğuk servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo