ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ TATLILAR BALLI ARMUT CİPSLERİ

Ballı armut cipsleri

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ballı armut cipsleri tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 2 deveci armudu
  • İri kıyılmış ceviz

Üzeri için

  • Bal

Ballı armut cipsleri Nasıl Yapılır

Armutların kabuklarını soyun. Sap kısımlarını kesip bir kenara alın ve armutları cips inceliğinde yuvarlak dilimleyin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 150 derece fırında armutlar kuruyana kadar pişirin. Çıtır armutları aralarına ceviz serperek üstüste dizin. Tepelerini ayırdığınız sap kısımları ile süsleyin ve üzerine bal gezdirip ılık servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.