Kajulu, Hindistan Cevizli Ev Yapımı Dondurma

Öğr. Dyt. Özge UĞUR @thinktofit okuyucumuzdan evde kendi dondurmasını hazırlamak isteyenlere özel bir tarif ile karşınızdayız. Muz, kaju yoğurt, bal ve çikolata ile kolayca hazırlanan dondurma, yaz aylarının en serinletici ve lezzetli tatlısı olacak. Katkı malzemesi kullanılmadığı için, hazırladığınız dondurmaları gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Malzemeleriniz hazırsa, kajulu, hindistan cevizli ev yapımı dondurma tarifine geçebiliriz.
Alternatif olarak tüm püf noktalarıyla nefis kakaolu dondurma ve çilekli dondurma tarifini deneyebilirsiniz.
Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
1 saat
Pişirme
Süresi
5 dakika

Kajulu, Hindistan Cevizli Ev Yapımı Dondurma Tarifi İçin malzemeler
- 1 orta boy muz
- 1 yemek kaşığı kaju kreması
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi unu
- 1 yemek kaşığı bal
Üzeri için:
- 1-2 kare eritilmiş bitter çikolata

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR