ANASAYFA TARİFLER SİZDEN ÇORBA TARİFLERİ PANCAR SULU VE MOR HAVUÇLU ÇORBA

Pancar Sulu Ve Mor Havuçlu Çorba

Pancar Sulu  ve Mor Havuçlu Çorba

Sıcacık sağlıklı kış çorbası.🍵

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

74 Tarif       11 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pancar Sulu Ve Mor Havuçlu Çorba Tarifi İçin malzemeler

  • Brokoli
  • Karnabahar
  • 2 adet küçük boy kırmızı soğan
  • 2 adet mor havuç
  • 1 çay bardağı pancar suyu
  • Sıcak su
  • Tereyağı
  • Zeytinyağı
  • 1 tutam zerdeçal
  • 1 tutam zencefil
  • 1 tutam pul biber
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam tuz

Pancar Sulu Ve Mor Havuçlu Çorba Nasıl Yapılır?

  • Sebzeler kabaca doğranır. 
  • Tencereye zeytinyağı ve tereyağı koyulur, yağ kızınca önce kırmızı soğan ve tüm sebzeler sırasıyla karıştırarak eklenir.
  •  Baharatlar eklenir.
  • Sebzeler suyunu bırakıp yumuşayana kadar kısık ayarda pişirilir. 
  • Sıcak su eklenir, pancar suyu eklenir. 
  • Sebzeler tamamen yumuşayana kadar kaynamaya bırakılır.
  • Blendere verilir. Sıcak servis edilir.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!