Taptaze ve çeşitli yeşilliklerin zeytinyağı, limon ve baharatlarla birleşmesiyle ortaya çıkan lezzetli ve hafif yemek, yaz sofralarının vazgeçilmezidir. Hem meze hem de ana yemek yanında servis edilebilecek bu özel lezzeti denemek isteyenler için zeytinyağlı Ege otları tarifi, adım adım hazırlanış��yla sofralara sa��lık ve tat katar. İnce detayları ve aromasıyla öne çıkan zeytinyağlı Ege otları tarifi, sağlıklı beslenmeyi sevenler için ideal bir seçenektir. Peki; zeytinyağlı ege otları nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Karışık Ege Otları Kavurması tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon zeytinyağlı ege otları kaç kaloridir?
Bir porsiyon zeytinyağlı ege otları 200 kaloridir.
Ege Otları
Soğan ve Sarımsak
Baharat ve Limon
Zeytinyağı
Teşekkür ederiz.