ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ SULU YEMEK TARİFLERİ SOSLU KEREVİZ SAPLARI

Soslu Kereviz Sapları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Soslu Kereviz Sapları Tarifi İçin malzemeler

  • 16 kereviz sapı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • Yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 çay bardağı yeşil zeytin

Soslu Kereviz Sapları Nasıl Yapılır?

  • Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. 1.5 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın. Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin.
  • Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın.
  • Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin. Sos ile birlikte servis yapın.

 Dilerseniz, düşük kalorili cevizli kereviz salatası tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.