ANASAYFA TARİFLER SULU YEMEK TARİFLERİ SOSLU KEREVİZ SAPLARI

Soslu Kereviz Sapları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Soslu Kereviz Sapları Tarifi İçin malzemeler

  • 16 kereviz sapı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • Yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 çay bardağı yeşil zeytin

Soslu Kereviz Sapları Nasıl Yapılır?

  • Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. 1.5 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın. Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin.
  • Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın.
  • Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin. Sos ile birlikte servis yapın.

 Dilerseniz, düşük kalorili cevizli kereviz salatası tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!