Soslu Kereviz Sapları

12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Soslu Kereviz Sapları
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Soslu Kereviz Sapları için

Malzemeler

  • 16 kereviz sapı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • Yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 çay bardağı yeşil zeytin
Soslu Kereviz Sapları

Nasıl Yapılır

  1. Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. 1.5 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın. Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin.
  2. Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın.
  3. Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin. Sos ile birlikte servis yapın.

 Dilerseniz, düşük kalorili cevizli kereviz salatası tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo