ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ YEŞİL ELMALI MANDALİNALI KEREVİZ

> YEŞİL ELMALI MANDALİNALI KEREVİZ
Yeşil elmalı mandalinalı kereviz
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yeşil elmalı mandalinalı kereviz tarifi için malzemeler
  • 2-3 adet kereviz (Tek lokmalık küpler halinde kesilmiş)
  • 1 yeşil elma (Tek lokmalık küpler halinde kesilmiş)
  • 1 soğan (Soyulmuş ve 4’e bölünmüş)
  • 4-5 diş sarımsak
  • 1 mandalinanın suyu ve 1 mandalina (2’ye bölünmüş)
  • 1 limonun suyu
  • 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
Yeşil elmalı mandalinalı kereviz Nasıl Yapılır

  • Kereviz, yeşil elma, soğan, sarımsak, mandalina suyu ve dilimleri, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir tencereye koyun. Malzemeleri kaplayacak kadar su ekleyin. Bir taşım kaynatın ve kısık ateşte 20-30 dakika, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldırın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.