ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ PASTIRMALI VE FISTIKLI HUMUS

PASTIRMALI VE FISTIKLI HUMUS

 Pastırmalı ve fıstıklı humus
6 Kişilik
Hazırlama 5 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırmalı ve fıstıklı humus tarifi için malzemeler
  • 200 g tereyağı
  • 100 g pastırma
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
  • 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Pastırmalı ve fıstıklı humus Nasıl Yapılır

  • Klasik humus harcını servis tabağına alıp şekil verin. Bir tavada tereyağını eritip toz kırmızıbiberle beraber pastırmaları 1-2 dakika çevirin. Bu karışımı humusun üzerine yayın. Bir tavada da dolmalık fıstığı kavurup pastırmaların üzerine gezdirerek sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.