Ilık havuç salatası

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Ilık havuç salatası tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 4 körpe havuç
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
- Yarım su bardağı kaju fıstığı
Sosu için
- 1 limon
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
Üzeri için
- 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
Ilık havuç salatası Nasıl Yapılır
Kabuklarını soyup çubuk doğradığınız havuçları soya sosunda soteleyin. İri çekilmiş ceviz içi ve kaju fıstığını ekleyip ocaktan alın. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede karıştırıp sotelediğiniz havuçların üzerine dökün. İnce kıyılmış maydanoz yapraklarıyla süsleyerek ılık servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!