ANASAYFA TARİFLER SALATA TARİFLERİ BARBUNYALI MARUL VE AVOKADO SALATASI

Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası

Barbunyalı marul ve avokado salatası

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış barbunya
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Deniz tuzu
  • 1 marul
  • 2 avokado
  • 1 limonun suyu
  • 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 5-6 dal semizotu (Çiçek çiçek ayrılmış)

Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası Nasıl Yapılır?

  • Haşlanmış barbunyaya kimyon ve tuzu ilave ederek tatlandırın. Marulu irice doğrayıp semizotuyla birlikte servis kasesine alın. Avokadoları elma dilimi şeklinde dilimleyip kararmaması için üzerine limon suyu dökün.
  • Avokadoları marulun üzerine dizin. Haşlanmış barbunyayı ve chia tohumunu ekleyin. En son sızma zeytinyağını ve taze çekilmiş deniz tuzunu ilave edip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!