ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ RAMAZAN YEMEKLERİ BAYRAM YEMEĞİ TARİFLERİ BİFTEK RULO

Biftek rulo

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Biftek rulo tarifi için malzemeler

  • 8 parça biftek
  • 250 gr kıyma
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 1 salçalık kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 100 gr ıspanak
  • Tuz

Biftek rulo Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri bayramda da yanınızda. Soğan ile havucu rendeleyin. Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kapta yoğurun. 1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin. Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin. Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın. Bİfteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin. Zsıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.