Biftek Rulo

Biftek Rulo
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Biftek Rulo için

Malzemeler

  • 8 parça biftek
  • 250 gr kıyma
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 1 salçalık kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 100 gr ıspanak
  • Tuz
Biftek Rulo

Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri bayramda da yanınızda. Soğan ile havucu rendeleyin. Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kapta yoğurun. 1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin. Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin. Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın. Bİfteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin. Zsıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo