ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ GÜVEÇTE SUCUKLU HUMUS

Güveçte sucuklu humus

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Güveçte sucuklu humus tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 500 g haşlanmış nohut
  • 2~3 diş sarımsak
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı tahin
  • 1 adet limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz

Üzeri için

  • 1 parça sucuk

Güveçte sucuklu humus Nasıl Yapılır

Humus için gerekli olan tüm malzemeyi püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin. Humusu güvece yayıp ortasını hafif çukurlaştırın. Üzeri için sucuğu yuvarlak doğrayın. Ortasına çukur açtığınız humusun üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.