Güveçte sucuklu humus

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Güveçte sucuklu humus tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 500 g haşlanmış nohut
- 2~3 diş sarımsak
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı tahin
- 1 adet limon suyu
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Tuz
Üzeri için
- 1 parça sucuk
Güveçte sucuklu humus Nasıl Yapılır
Humus için gerekli olan tüm malzemeyi püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin. Humusu güvece yayıp ortasını hafif çukurlaştırın. Üzeri için sucuğu yuvarlak doğrayın. Ortasına çukur açtığınız humusun üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!