ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ CEVİZLİ VE ADAÇAYLI GNOCCHİ

Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket gnocchi
  • Yarım su bardağı ceviz içi
  • 180 gr tereyağı
  • 8 yaprak taze adaçayı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber

Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi Nasıl Yapılır?

Gnocchileri kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar pişirin. Suyunu süzün. Tereyağını geniş bir sos tenceresine alın ve orta ateşte eritin. Ceviz içi, adaçayı yaprakları, tuz ve karabiberi ekleyip 5 dakika kadar pişirin. Haşlanmış gnocchileri ekleyip karıştırdıktan sonra bekletmeden servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!