BUĞDAY CACIĞI

4 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Buğday cacığı tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 2 su bardağı süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday
  • 1 salatalık

Üzeri için

  • Zeytinyağı
  • Kırmızı pul biber
Buğday cacığı hazırlanışı

Süzme yoğurdu bir kasede ezdiğiniz sarımsak ve tuz ile hafif çırpın. Haşlanmış buğday ve küçük küp doğradığınız salatalığı ilave edip karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirip kırmızı pul biber serperek servis yapın.


Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!