ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PİLAV VE MAKARNA TARİFLERİ MAKARNA TARİFLERİ TAZE OTLU PEYNİRLİ MAKARNA

Taze Otlu Peynirli Makarna

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Taze Otlu Peynirli Makarna Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket deniz kabuğu makarnası
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 300 gr rendelenmiş eski kaşar peyniri
  • 1~2 dal taze kişniş
  • 1~2 dal taze kekik
  • 2~3 dal taze fesleğen
  • 6~7 dal taze maydanoz
  • 8~10 dal roka
  • İri rendelenmiş parmesan peyniri
  • Tuz
  • Karabiber

Taze Otlu Peynirli Makarna Nasıl Yapılır?

Makarnayı dişe gelecek şekilde haşlayın. Suyunu süzüp derin bir kaba alın. Sıcakken üzerine zeytinyağı, ince kıydığınız taze otlar, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın. Makarnayı servis tabağına alın. Üzerine rendelenmiş eski kaşar peyniri serpip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.