ANASAYFA TARİFLER MAKARNA TARİFLERİ ÇERKEZ PEYNİRLİ VE OTLU MAKARNA

Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket kalem makarna
  • 150 gr çerkez peyniri
  • 100 gr labada
  • 100 gr ebegümeci
  • 100 gr ısırganotu
  • 5 dal maydanoz
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz içi
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna Nasıl Yapılır?

Makarnalar kolayca uygulanabilen yemek tarifleri arasında üst sıralarda yeralıyor.

Labada, ebegümeci ve ısırganotunu temizleyip kıyın. 1 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin. 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın.
 
Maydanozu temizleyip kıyın. Peyniri küp küp kesin.
 
Kalem makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün. Otlu karışım ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine ceviz, peynir ve maydanozu ilave edip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!