ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER YILBAŞI YEMEKLERİ VİŞNE SUYUNDA MOR LAHANA

Vişne suyunda mor lahana

Vişne suyunda mor lahana

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Vişne suyunda mor lahana tarifi için malzemeler

  • 1 adet küçük boy mor lahana
  • 1 yemek kaşığı tereyağı 
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı vişne suyu 
  • Tuz, karabiber

Vişne suyunda mor lahana Nasıl Yapılır

  • Lahanaları ince doğrayıp yıkayın ve suyunu iyice süzdürün. Bir tavada zeytinyağını ısıtın. Lahanalar yumuşayıncaya kadar soteleyin. Tereyağını ilave edip iyice kavurun ve vişne suyunu ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın ve ılık servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.