Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14964 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1371 Tarif
Diyet
4435 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2494 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1445 Tarif
Pratik Yemek
6507 Tarif
Salata ve Meze
1436 Tarif
Sos
494 Tarif
Tatlı
9805 Tarif
Yöresel
2043 Tarif
Popüler Tarifler
Elmalı Kurabiye
Midye Tava
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
24 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
10 Dakikada Mayasız Puf Poğaça Tarifi
Bisküvili Muhallebi Tarifi
Lokanta Usulü Soğan Salatası Tarifi
3 Malzemeli Saray Helvası Tarifi
Limonlu Tiramisu Tarifi
Domatesli Pilav Tarifi
Aşure Nasıl Saklanır?
15 Dakikada Hazır: Bulaşık Çıkarmayan 4 Tencere Yemek Tarifi
5 Malzemeyle Hazırlanan Pratik Akşam Yemekleri
10 Dakikada Hazırlanabilecek En Pratik 10 Poğaça Tarifi
Elmalı Kurabiye Yapmanın İpuçları
3 Adımda Hazırlanan Kolay Atıştırmalıklar
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et için
Malzemeler
500 gr ıspanak
6-7 roka yaprağı
2 taze soğan sapı
4 dilim biftek
4 dilim burger peyniri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
Karabiber
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Nasıl Yapılır
Ispanağı temizleyip doğrayın. Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın.
Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın.
Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin.
Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın. Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın.
Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın. Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın. Sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Et Tarifleri
Ispanaklı Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
105 Dakika
Kuzu Kokoreç Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Kuşkonmazlı Lokum Bonfile Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
30 Dakika
Cızbız Bonfile Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Şaşlık Kebabı Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Ciğer Çökertme Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Ev Yapımı Pastırma
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.