ANASAYFA TARİFLER TART TARİFLERİ CHEDDAR PEYNİRLİ TART

Cheddar Peynirli Tart

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Cheddar Peynirli Tart Tarifi İçin malzemeler

  • 10 baklava yufkası
  • 100 gr tereyağı
  • 100 gr cheddar peyniri
  • 10 dilim dana jambon
  • 1 kabak
  • 1 kırmızıbiber
  • 1 çay bardağı krema
  • 1 sivri biber
  • 2 dal taze soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Taze kekik

Cheddar Peynirli Tart Nasıl Yapılır?

Baklava yufkalarının aralarına eritilmiş tereyağı sürerek üst üste dizin. Yağlanmış tart kalıbına kenarlarını büzerek yerleştirin. 200 derece fırında 2-3 dakika pişirin. Fırından alın. Kabağı yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın ve kabaklara ekleyin. Krema, ince doğranmış soğan, kekik, doğranmış jambon, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Ilındıktan sonra doğranmış peynir ilave edin ve karışımı yufka çanağının içine yerleştirin. 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!