Tuzlu Hamurlar

05 Haziran 2025 tarihinde güncellendi.
Tuzlu Hamurlar
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 25 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Tuzlu Hamurlar için

Malzemeler

  • 500 g mayalanmış ekmek hamuru
  • 100 g kaşar loru
  • 100 g az tuzlu keçi peyniri
  • 4~5 dal dereotu
  • 4~5 dal maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı
Tuzlu Hamurlar

Nasıl Yapılır

Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu 1 cm kalınlığında açın. Yuvarlak parçalar kesin. Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın. Ekmek hamurundan elinizle parçalar koparın. Peynirli harçtan koyup hamuru yarım ay şeklinde kapatın. Tuzlu hamurları kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo