ANASAYFA TARİFLER POĞAÇA TARİFLERİ TUZLU HAMURLAR

Tuzlu Hamurlar

Kaç
Kişilik

25 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tuzlu Hamurlar Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 500 g mayalanmış ekmek hamuru
  • 100 g kaşar loru
  • 100 g az tuzlu keçi peyniri
  • 4~5 dal dereotu
  • 4~5 dal maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı

Tuzlu Hamurlar Nasıl Yapılır?

Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu 1 cm kalınlığında açın. Yuvarlak parçalar kesin. Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın. Ekmek hamurundan elinizle parçalar koparın. Peynirli harçtan koyup hamuru yarım ay şeklinde kapatın. Tuzlu hamurları kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!