ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ POĞAÇA TARİFLERİ TUZLU HAMURLAR

Tuzlu hamurlar

Kaç
Kişilik

25 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tuzlu hamurlar tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 500 g mayalanmış ekmek hamuru
  • 100 g kaşar loru
  • 100 g az tuzlu keçi peyniri
  • 4~5 dal dereotu
  • 4~5 dal maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı

Tuzlu hamurlar Nasıl Yapılır

Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu 1 cm kalınlığında açın. Yuvarlak parçalar kesin. Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın. Ekmek hamurundan elinizle parçalar koparın. Peynirli harçtan koyup hamuru yarım ay şeklinde kapatın. Tuzlu hamurları kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.