ANASAYFA TARİFLER PİZZA TARİFLERİ SOMONLU VE KAPARİLİ PİZZA

Somonlu Ve Kaparili Pizza

Okurlarımız tarafından sevilen bir tarifle karşınızdayız. Somonlu ve kaparili pizza nasıl yapılır birlikte görelim. Başlamadan önce ihtiyaç duyacağınız pizza hamurunu da notlarınız arasına ekleyin.

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

35 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Somonlu Ve Kaparili Pizza Tarifi İçin malzemeler

  • 1 ölçü pizza hamuru
  • 3 dilim somon füme
  • 1 yemek kaşığı kapari
  • 1 top mozarella peyniri
  • Yarım demet roka
  • Tuz
  • Karabiber

Somonlu Ve Kaparili Pizza Nasıl Yapılır?

Hamuru daire şeklinde açın. Yağlı kağıt üzerine alın. Mozarella peynirini rendeleyip hamurun üzerine yayın. Somon fümeleri yerleştirin. Kapari serpiştirin. Tuz ve karabiber ekip önceden ısıtılmış 195 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.

Fırından çıkardıktan sonra pizzanın ortasına yıkanmış rokaları yerleştirin. Dilimleyerek sıcak servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
Hazırladığnız pizza hamurunun üzerine ançuez ve konserve mısır yerleştirerek farklı bir çeşit hazırlayabilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!