ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ KURABİYE TARİFLERİ PASKALYA KURABİYESİ

Paskalya kurabiyesi

Kaç
Kişilik

10 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Paskalya kurabiyesi tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 225 gr tereyağı (oda ısısında yumuşatılmış)
  • 125 gr pudra şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un
  • Yarım su bardağı damla çikolata

Süslemek için

  • Çırpılmış krema
  • Renkli gıda boyaları

Paskalya kurabiyesi Nasıl Yapılır

Yumurta, tereyağı ve pudra şekeri krema kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Diğer malzemeleri de ekleyip yoğurmaya devam edin. Hamurdan kalıplarla şekiller çıkarın. 170 derece fırında pişirip soğumaya bırakın. Üzerini isteğinize göre renklendirdiğiniz çırpılmış kremayla süsleyip bir saat dinlendirin. Servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.