ANASAYFA TARİFLER KURABİYE TARİFLERİ KOKO

Koko

Kaç
Kişilik

25 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Koko Tarifi İçin malzemeler

  • 4 yumurta akı
  • 400 gr toz şeker
  • 2.5 su bardağı hindistan cevizi
  • 50 gr un

Koko Nasıl Yapılır?

4 yumurta akını geniş bir teflon tavaya alın ve üzerine bir tutam tuz serpin. Hindistan cevizi ve şekeri de ilave edip sonra tahta bir spatula ile bütün malzemeler homojen hale gelene kadar karıştırın. Tavayı çok kısık ateş üzerine alın ve sürekli karıştırarak 8 dakika pişirin. 15 dakika soğumaya bırakın. Soğuyan malzemelerin üzerine un eleyin ve tekrar karıştırın. Büyük bir sıkma torbasına geniş ağızlı yıldız şekilli uç takın ve hamuru içine doldurun. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralarında 2'şer cm kalacak şekilde istenilen boyutta sıkın. Önceden 150 dereceye ayarlanmış termikel fırında 25-30 dakika pişirin.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!