Baghrir Tarifi: Gözenekli yüzeyi ve yumuşacık dokusuyla Fas, Cezayir ve Tunus mutfağının en özel lezzetlerinden biri olan baghrir, geleneksel olarak bal ve tereyağı ile sunulan, hem sade hem tatlı eşlikçilerle harika uyum sağlayan benzersiz bir krep türüdür. Kahvaltı sofralarına farklılık katmak isteyenler için adım adım anlatımıyla hazırladığımız baghrir tarifi, hem yapım aşamaları hem de püf noktalarıyla ilk denemede bile başarıya ulaşmanızı sağlayacak. Fas kültüründen ilham alarak mutfağınıza egzotik bir dokunuş katmak isterseniz, tüm detaylarıyla bu nefis baghrir tarifi tam size göre! Peki; baghrir nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Fas Sütlacı tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon baghrir kaç kaloridir?
Bir porsiyon baghrir 170 kaloridir.
R Özgür Öztürk YORUM 30 Nisan 2025, 23:58
Beğen (2)
Yanıtla
B fenin YORUM 01 Mayıs 2025, 13:21
Beğen (1)
Yanıtla
Cemile duran YORUM 01 Mayıs 2025, 18:53
Beğen (1)
Yanıtla
cansisli YORUM 02 Mayıs 2025, 22:18
Beğen (0)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.