TAVUK ETLİ BÖREK

Tavuk etli börek
6 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tavuk etli börek tarifi için malzemeler
  • 300 g tavuk göğüs eti
  • 2 yufka
  • 2 kırmızı biber
  • 2 taze soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kızartmak için

  • Ayçiçek yağı
Tavuk etli börek hazırlanışı

  • Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyerek parçalara ayırın. İnce doğradığınız biber ve soğanı zeytinyağında soteleyin. Tavuk etlerini ekleyip birkaç dakika pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  • Yufkaları tezgaha serip her birinden 6 üçgen elde edecek şekilde kesin. Geniş kısımlarına tavuklu harçtan yerleştirip geniş rulo şeklinde sarın. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!