Yemeklik doğradığınız soğanı ve küp doğradığınız mantarları yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun. Mantar suyunu çekmeye başlayınca zeytinyağını ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. İri doğradığınız taze soğan, jülyen doğradığınız kabak ve havucu ilave edin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp ılınmay bırakın. Yufkaları mutfak tezgahına yayın. Üzerlerine bir fırça ile zeytinyağı sürüp ortadan ikiye kesin. Uç kısımlarına iç harcından paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Ruloları kendi etrafında çevirerek gül böreği şekli verin. Tüm yufkalar için aynı işlemi tekrarlayın. Börekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Çörek otu serperek önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.