ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ MANTARLI TAVUK STROGONOF

Mantarlı tavuk strogonof

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mantarlı tavuk strogonof tarifi için malzemeler

  • 400 gr kültür mantarı
  • 2 sivri biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 soğan
  • 1 dolmalık sarı biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • 4 parça tavuk göğüs eti
  • 2 yemek kaşığı barbekü sosu
  • 1 tatlı kaşığı worcestershire sosu
  • 1 tatlı kaşığı dijon hardalı
  • Yarım su bardağı krema

Mantarlı tavuk strogonof Nasıl Yapılır

Mantarları yıkayıp ince doğrayın. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları ve şerit halinde doğranmış biberleri ekleyerek soteleyin. Tavuk etlerini şeritler halinde doğrayıp zeytinyağı ile ayrı bir tavada soteleyin ve mantarlı karışıma ekleyin. Sosları, hardalı, tuz ve karabiberi ekleyin. Son olarak kremayı ilave edip yüksek ateşte birkaç dakika pişirip servis yapın.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:21:00

denedim... müthiş bir tarif!!...misafirlerimden tam not aldım :)

Misafir12.10.2016 17:27:25

Tariflerde bulunabilecek malzemeler olursa ya da nasıl tedarik edilebileceği söylenirse daha iyi olur.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.