Kievski

19 Nisan 2024 tarihinde güncellendi.
Kievski
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Kievski için

Malzemeler

  • Piliç göğüs eti
  • Tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Un
  • Yumurta
  • Patates
  • Kornişon Turşu
  • Yeşil Soğan
  • Mayonez
  • Karabiber
  • Hardal
Kievski

Nasıl Yapılır

  1. Piliç göğüs eti et dövücü ile inceltilir. Üzerine ince bir tabaka halinde buzlukta dondurulmuş tereyağı yayılır.
  2. Tuz ve karabiber serpilip rulo şeklinde sarılır. Önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızdırılmamış ama sıcak yağda 20-25 dakika kızartılır.
  3. Haşlanmış patatesler küp küp doğranır. Kornişon turşu ve yeşil soğanlar doğranır. Mayonez, tuz, karabiber ve hardal eklenip harmanlanır.
  4. Robotta ezilmiş ıspanak beşamel sosla karıştırılır.
  5. Kievski kızarmış ekmeğin üzerinde yanında patates garnisi ve üzerine ekşi krema sıkılmış ıspanak garnisi ile birlikte sunulur.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo