ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ FÜME TAVUK GÖĞSÜ İLE KABAK CARPACCIO

Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 yuvarlak kabak
  • 100 gr füme tavuk göğsü

Marinat için

  • 1 çay bardağı erken hasat zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • 2 dal dereotu
  • Tuz

Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo Nasıl Yapılır?

Kabakları iyice yıkayın, kabuklarını soymadan incecik dilimleyin. Marinat için gerekli olan tüm malzemeleri mutfak robotunda çekin. Dilimlediğiniz kabakları zeytinyağlı marinatın içinde 1 saat dinlendirin. Kabak dilimlerini servis tabağına dizin. Tabağın ortasına ince dilimlenmiş füme tavuk göğsü yerleştirin. Zeytinyağlı marine sosunu kabakların üstüne gezdirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!