Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15789 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1457 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7483 Tarif
Salata ve Meze
1557 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10718 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Beşamel Soslu Fırında Makarna
Çoban Kavurma
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Yufkalı Hindi Kebabı
Yufkalı Hindi Kebabı
29 Kasım 2022 tarihinde güncellendi.
Lezzet Test Ekibi tarafından test edildi
Hazırlanma Süresi :
50 dakika
Pişirme Süresi :
50 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Latte Pasta Tarifi
Soğanlama Tarifi
Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Muhallebili Milföy Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Üzümlü Kurabiye Tarifi
Şef Hazer Amani Kimdir?
Atom Mezesi Yapmak İçin 5 Tüyo
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
Un Helvası Yapmanın Püf Noktaları
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Turşuyu Ne Sertleştirir?
Yufkalı Hindi Kebabı için
Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan
500 g hindi göğüs eti
1 çarliston biber
1 çay bardağı mısır
1 çay bardağı bezelye
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
2 yufka
1 yumurtanın sarısı
Susam
Çörek otu
Yufkalı Hindi Kebabı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın. İnce doğradığınız soğan, biber ve hindi etlerini tavaya alıp kavurun.
Bezelye, mısır, tuz ve baharatları ekleyip, 4-5 dakika soteleyin. Ocaktan alın.
Yufkaların aralarına yoğurt sürüp üst üste dizin ve dörde bölün. Orta boy bir kaseye, kenarlarından sarkacak şekilde bir yaprak yufka yerleştirin.
İçine harçtan koyup, dışarıda kalan kısımları üstüne örtüp ters çevirin. Tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayın.
Yufkaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam ve çörek otu serpin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Et Tarifleri
Öğle Yemeği
Video Tarifler
Kebap Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Yemek Tarifleri
Diğer Tarifler
Hindi Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
80 Dakika
Gulaş Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
65 Dakika
Evde Döner Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Mantarlı Ciğer Sote Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
30 Dakika
Kıymalı Çökertme Kebabı Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Zencefilli Et Sote Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Arnavut Ciğeri Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.