Veloute Soslu Bonfile

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Veloute Soslu Bonfile Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 1 ölçü veloute sos
- 4 parça bonfile
- 1 arpacık soğan
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kuru kekik
Üzeri için
- Birkaç dal Frenk soğanı
- Taze çekilmiş renkli tane biber
- 3 yemek kaşığı kapari
Veloute Soslu Bonfile Nasıl Yapılır?
Arpacık soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, kekik, zeytinyağı ve sütü ekleyerek birkaç dakika karıştırın. Bonfileleri ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Döküm tavayı iyice ısıtıp bonfileleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak veloute sosu servis tabağına alın. Üzerine bonfile dilimini yerleştirin. Kapari ve Frenk soğanı ekleyip taze çekilmiş renkli tane biber serpiştirerek sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR