Veloute Soslu Bonfile

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Veloute Soslu Bonfile
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Veloute Soslu Bonfile için

Malzemeler

  • 1 ölçü veloute sos
  • 4 parça bonfile
  • 1 arpacık soğan
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kuru kekik

Üzeri için

  • Birkaç dal Frenk soğanı
  • Taze çekilmiş renkli tane biber
  • 3 yemek kaşığı kapari
Veloute Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır

Arpacık soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, kekik, zeytinyağı ve sütü ekleyerek birkaç dakika karıştırın. Bonfileleri ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Döküm tavayı iyice ısıtıp bonfileleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak veloute sosu servis tabağına alın. Üzerine bonfile dilimini yerleştirin. Kapari ve Frenk soğanı ekleyip taze çekilmiş renkli tane biber serpiştirerek sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo