Veloute Soslu Bonfile

Veloute Soslu Bonfile
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Veloute Soslu Bonfile için

Malzemeler

  • 1 ölçü veloute sos
  • 4 parça bonfile
  • 1 arpacık soğan
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kuru kekik

Üzeri için

  • Birkaç dal Frenk soğanı
  • Taze çekilmiş renkli tane biber
  • 3 yemek kaşığı kapari
Veloute Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır

Arpacık soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, kekik, zeytinyağı ve sütü ekleyerek birkaç dakika karıştırın. Bonfileleri ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Döküm tavayı iyice ısıtıp bonfileleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak veloute sosu servis tabağına alın. Üzerine bonfile dilimini yerleştirin. Kapari ve Frenk soğanı ekleyip taze çekilmiş renkli tane biber serpiştirerek sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo