Tencere Kebabı

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Tencere Kebabı Tarifi İçin malzemeler
- 300 gr bonfile
- 20 arpacık soğan
- 4 iri domates
- 2 defne yaprağı
- Tuz
- Karabiber
Tencere Kebabı Nasıl Yapılır?
Bonfileyi ince uzun şeritler halinde doğrayın. Soğanları soyup tahta şişlere bir soğan bir et (eti zigzag olacak şekilde şişe geçirmelisiniz) olacak şekilde dizin. Yayvan bir tavada her tarafları eşitmiktarda pişecek şekilde pişirin. Daha sonra önceden rendelemiş olduğunuz domatesleri etlerin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiber serpip defne yapraklarını ekleyin. Etler domateslerin suyunu çekinceye kadar pişirin. Fırınlanmış patates ile servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR