ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ T-BONE STEAK

T-Bone Steak

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

T-Bone Steak Tarifi İçin malzemeler

  • 1 parça t~bone steak
  • Deniz tuzu
  • Tane karabiber
  • 2~3 yaprak taze biberiye
  • 1 defne yaprağı
  • Bir tutam esmer şeker
  • Sızma zeytinyağı

T-Bone Steak Nasıl Yapılır?

  • Sızma zeytinyağı, defne yaprağı, tane karabiber ve taze biberiye yapraklarını yayvan bir kapta karıştırın.
  • Eti bu sosa bulayıp buzdolabında 1 sat bekletin. T-bone’u ızgarada her bir tarafını 5’er dakika pişirin.
  • Yanında zeytinyağında kızartılmış kabuklu patates dilimleriyle birlikte servis yapın.
  • Dananın sırt kısmından birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür. Kemikli şekliyle hazırlandığında `T-Bone` adı verilen özel sunum biçimi ortaya çıkar.
  • Bu çok kaliteli eti tane karabiber, taze biberiye ve sızma zeytinyağı ile marine edin.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!