Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Sızma zeytinyağı, defne yaprağı, tane karabiber ve taze biberiye yapraklarını yayvan bir kapta karıştırın.
Eti bu sosa bulayıp buzdolabında 1 sat bekletin. T-bone’u ızgarada her bir tarafını 5’er dakika pişirin.
Yanında zeytinyağında kızartılmış kabuklu patates dilimleriyle birlikte servis yapın.
Dananın sırt kısmından birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür. Kemikli şekliyle hazırlandığında `T-Bone` adı verilen özel sunum biçimi ortaya çıkar.
Bu çok kaliteli eti tane karabiber, taze biberiye ve sızma zeytinyağı ile marine edin.
Teşekkür ederiz.