T-Bone Steak

T-Bone Steak
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

T-Bone Steak için

Malzemeler

  • 1 parça t~bone steak
  • Deniz tuzu
  • Tane karabiber
  • 2~3 yaprak taze biberiye
  • 1 defne yaprağı
  • Bir tutam esmer şeker
  • Sızma zeytinyağı
T-Bone Steak

Nasıl Yapılır

  1. Sızma zeytinyağı, defne yaprağı, tane karabiber ve taze biberiye yapraklarını yayvan bir kapta karıştırın.
  2. Eti bu sosa bulayıp buzdolabında 1 sat bekletin. T-bone’u ızgarada her bir tarafını 5’er dakika pişirin.
  3. Yanında zeytinyağında kızartılmış kabuklu patates dilimleriyle birlikte servis yapın.
  4. Dananın sırt kısmından birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür. Kemikli şekliyle hazırlandığında `T-Bone` adı verilen özel sunum biçimi ortaya çıkar.
  5. Bu çok kaliteli eti tane karabiber, taze biberiye ve sızma zeytinyağı ile marine edin.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo