ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ T-BONE STEAK

T-bone steak

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

T-bone steak tarifi için malzemeler

  • 1 parça t~bone steak
  • Deniz tuzu
  • Tane karabiber
  • 2~3 yaprak taze biberiye
  • 1 defne yaprağı
  • Bir tutam esmer şeker
  • Sızma zeytinyağı

T-bone steak Nasıl Yapılır

  • Sızma zeytinyağı, defne yaprağı, tane karabiber ve taze biberiye yapraklarını yayvan bir kapta karıştırın.
  • Eti bu sosa bulayıp buzdolabında 1 sat bekletin. T-bone’u ızgarada her bir tarafını 5’er dakika pişirin.
  • Yanında zeytinyağında kızartılmış kabuklu patates dilimleriyle birlikte servis yapın.
  • Dananın sırt kısmından birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür. Kemikli şekliyle hazırlandığında `T-Bone` adı verilen özel sunum biçimi ortaya çıkar.
  • Bu çok kaliteli eti tane karabiber, taze biberiye ve sızma zeytinyağı ile marine edin.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.