Sarımsak Kebabı

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Sarımsak Kebabı Tarifi İçin malzemeler
- 1.2 kg baş sarımsak
- 900 gr orta yağlı kuzu kıyması
- Tuz
- Karabiber
- 50 gr kırmızı pul biber
- 50 ml nar ekşisi
Sarımsak Kebabı Nasıl Yapılır?
Sarımsakları ikiye bölüp 10 dakika süreyle suda bekletin. Suyunu süzün. Pul biber, karabiber ve tuz eklediğiniz kıymayı ceviz büyüklüğünde köfteler haline getirin. Daha sonra bir sarımsak bir köfte şeklinde şişlere dizin. Sarımsak ve köfteler piştikten sonra üzerine kırmızı pul biber ve nar ekşisi karışımını gezdirin. 5 dakika bekletip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR