ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ MANTAR SOSLU ANTRİKOT

Mantar soslu antrikot

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mantar soslu antrikot tarifi için malzemeler

  • 4 dilim dana antrikot
  • 8 kestane mantarı
  • 1 kırmızıbiber
  • 1 soğan
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Mantar soslu antrikot Nasıl Yapılır

Tereyağının yarısını tavaya alıp eritin. Etleri tavaya ilave edin. Üzerlerine tereyağı sürüp tuz ve karabiberle tatlandırın. Tavanın kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin.

Soğanı ince doğrayın. Başka bir tavada kalan tereyağını eritin. Soğanı kavurun. İnce doğranmış mantarları ve küp doğranmış biberleri ilave edin. Tuzla tatlandırıp pişirin.

Etlerin her iki tarafı pişince tavadan alın. Servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine mantarlı sostan bolca aktarın. Karabiber serpip servis yapın.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:36:10

nefis bi tarif :) kesinlikle... tavsiye ederim behiye karasu

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.