ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ KUZU PİRZOLA

Kuzu Pirzola

Kas ve kemik gelişimini destekleyen kuzu pirzola tarifine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kuzu Pirzola Tarifi İçin malzemeler

  • 60 gr kuzu pirzola
  • 30 gr buğday
  • Yarım çay kaşığı zencefil
  • Yarım diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay kaşığı biberiye
  • 30 gr krema
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı (ekstra)
  • Tuz
  • karabiber

Kuzu Pirzola Nasıl Yapılır?

  • Buğdayı iyice haşlayın. Soğan ve sarımsağı doğrayın, zencefil ve kremayla birlikte buğdaya ilave edin.
  • Kuzu pirzolayı tavaya alın. Tuz ve karabiber ilave edip, tereyağını üzerine yayarak kapağı kapalı şekilde pişirin.
  • Buğday risotto ile birlikte servis yapın. İnce dilim kızarmış patates ile süsleyip domates sosu ile servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!