Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15033 Tarif
Çocuk
378 Tarif
Çorba
1374 Tarif
Diyet
4437 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2508 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1447 Tarif
Pratik Yemek
6610 Tarif
Salata ve Meze
1440 Tarif
Sos
497 Tarif
Tatlı
9898 Tarif
Yöresel
2051 Tarif
Popüler Tarifler
Gül Reçeli
Patlıcan Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
24 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Lor Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi
Kabak Kavurma Tarifi
Margarinsiz Limonlu Kurabiye Tarifi
Kolay Kakaolu Kek Tarifi
Tükürük Köftesi Tarifi
Diyet 10 Dakika Poğaçası Tarifi
Patatesle Hızlıca Yapılan 10 Yemek
Masterchef Çağatay Doğanoğlu Kimdir?
Sarımsak Saklama Yöntemleri
Masterchef Eylül Soysal Kimdir?
Az Malzemeyle Fark Yaratan Yoğurtlu 11 Nefis Tarif
Hızlıca Hazırlanıp Buzluğa Atılacak 8 Pratik Yiyecek
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et için
Malzemeler
500 gr ıspanak
6-7 roka yaprağı
2 taze soğan sapı
4 dilim biftek
4 dilim burger peyniri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
Karabiber
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Nasıl Yapılır
Ispanağı temizleyip doğrayın. Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın.
Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın.
Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin.
Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın. Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın.
Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın. Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın. Sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Et Tarifleri
Ispanaklı Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Mantarlı Et Sote Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
32 Dakika
Ciğer Şiş Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
105 Dakika
Kuzu Kokoreç Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Kuşkonmazlı Lokum Bonfile Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.