Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15737 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1449 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7471 Tarif
Salata ve Meze
1546 Tarif
Sos
512 Tarif
Tatlı
10667 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Sade Türk Lokumu
Zeytinyağlı Kraker
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
24 Mart 2021 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tahinli Kakaolu Islak Kek Tarifi
Prenses Kurabiye Tarifi
Rustik Poğaça Tarifi
Elmalı Anne Keki Tarifi
Kolay Gözleme Tarifi
Az Malzemeli Poğaça Tarifi
Kabak Tatlısında Kireç Yerine Ne Kullanılır?
Şevketibostan Ne Kadar Sürede Pişer?
Çaydanlık Parlatmak İçin 4 Mükemmel Hile
Şevketibostana Soğan Konur Mu?
Cennet Hurmasını Bozulmadan Saklamanın 6 Tüyosu
Şevketibostanın Diğer Adı Nedir?
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et için
Malzemeler
500 gr ıspanak
6-7 roka yaprağı
2 taze soğan sapı
4 dilim biftek
4 dilim burger peyniri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
Karabiber
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Nasıl Yapılır
Ispanağı temizleyip doğrayın. Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın.
Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın.
Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin.
Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın. Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın.
Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın. Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın. Sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Et Tarifleri
Ispanaklı Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Zencefilli Et Sote Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Arnavut Ciğeri Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
135 Dakika
Evde Kazan Kebabı Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
100 Dakika
Beypazarı Güveci Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Mersin Usulü Tantuni
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Böbrek Kavurma Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.