Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14776 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1360 Tarif
Diyet
4429 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2456 Tarif
Hafif Yemekler
60 Tarif
İçecek
1436 Tarif
Pratik Yemek
6229 Tarif
Salata ve Meze
1408 Tarif
Sos
488 Tarif
Tatlı
9561 Tarif
Yöresel
2027 Tarif
Popüler Tarifler
Vanilyalı Dondurma
Hamsi Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ciğer Şarmula
Ciğer Şarmula
17 Ocak 2025
Yazı ve Fotoğraflar:
Ayfer Yavi
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tarak Tatlısı Tarifi
Yumurtasız Krep Tarifi
İki Yumurtalı Kek Tarifi
Kadife Tatlısı Tarifi
Kabak Graten Tarifi
Mamaliga Tarifi
Trileçe Yapmanın Püf Noktaları
Tahinli Kurabiye Yapmanın 8 Püf Noktası
Avokadoyu 10 Dakikada Olgunlaştıran Mutfak Hilesi
Bebek Bisküvisiyle Yapabileceğiniz 10 Kolay Tarif
Orkide Bakımı Püf Noktaları
Yazın Yenebilecek 10 Pratik Soğuk Tatlı
Ciğer Şarmula için
Malzemeler
500 gr dana ciğer (yaprak şeklinde kesilmiş)
10 diş sarımsak
2 yemek kaşığı toz şeker
3 adet kurutulmuş Arnavut biberi
3 yemek kaşığı sirke
Zeytinyağı
Ciğer Şarmula
Nasıl Yapılır
Zeytinyağını kızdırıp ciğerleri alt-üst ederek pişirin. Tuzlayın.
Ciğerleri alıp kalan zeytinyağında sarımsak, şeker, sirke ve Arnavut biberini 2-3 dakika pişirip ciğerlerin üzerine dökün.
Sıcak olarak soğanlı patates ile beraber servis edin.
Tarif Kategorileri
Davet Yemekleri
Et Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Ciğer Çökertme Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Ev Yapımı Pastırma
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
15 Dakika
Kahvaltılık Kavurma
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Soya Soslu Et Sote
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
60 Dakika
Sodalı Et Kavurma
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
90 Dakika
Yaprak Et
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.