Baharatlı Kuzu Rosto

Baharatlı Kuzu Rosto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 43 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Baharatlı Kuzu Rosto için

Malzemeler

  • 800 gr kemiksiz kuzu eti
  • 10 diş diş sarımsak
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çorba kaşığı kırmızı tane biber
  • Birkaç dal taze biberiye
  • Tuz
Baharatlı Kuzu Rosto

Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim.

Sarımsakları soyup ezin. Zeytinyağı, sarımsak, kekik ve tuzu bir kaba alıp eti ilave edin ve 3 saat marine edin.

Eti kevgirle fırın tepsisine alın ve rulo şeklinde sarıp keten mutfak filesi ile paket gibi sarın. Marinatı ilave edin. Etin üzerini kırmızı tane biberle kapladıktan sonra 170 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 40-45 dakika pişirin. Taze biberiye dallarıyla süsleyin. Dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Akşam yemeklerini güzelleştirecek kuzu rosto tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo