ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ ARPACIK SOĞANLI KUZU ETİ KAVURMA

Arpacık soğanlı kuzu eti kavurma

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Arpacık soğanlı kuzu eti kavurma tarifi için malzemeler

  • 600gr kuş başı kuzu eti 10 arpacık soğan 10 kiraz domates 1 çay bardağı ayçiçeğiyağı Tuz
  • karabiber

Arpacık soğanlı kuzu eti kavurma Nasıl Yapılır

Arpacık soğanların kabuklarını soyup tencereye aktarın.

Kuş başı doğranmış kuzu etlerini ilave edip ayçiçeği yağında kavurun. Domateslerin kabuklarını soymadan ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırarak kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.