ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ARPACIK SOĞANLI KUZU ETİ KAVURMA

Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma Tarifi İçin malzemeler

  • 600gr kuş başı kuzu eti
  • 10 arpacık soğan
  • 10 kiraz domates
  • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
  • Tuz
  • Karabiber

Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma Nasıl Yapılır?

Arpacık soğanların kabuklarını soyup tencereye aktarın.
Kuş başı doğranmış kuzu etlerini ilave edip ayçiçeği yağında kavurun. Domateslerin kabuklarını soymadan ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırarak kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!