Susamlı uskumru

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Susamlı uskumru tarifi için malzemeler
- 500 g uskumru
- 100 g zeytinyağı
- 50 g hardal
- 50 g soya sosu
- 1 yumurta sarısı
- 1 diş sarımsak
Susamlı uskumru Nasıl Yapılır
Servis bıçağıyla temizleyip dörde böldüğünüz
uskumruları yaklaşık 15 dakika kadar
haşlayın. Yumurta sarısı ve hardalı iyice
çırpıp zeytinyağını ekleyerek açılmasını
sağlayın. Bir sos tenceresine öncesoya
sosu ve sarımsağı sonra yumurtalı karışımı
ekleyerek mayonez kıvamına gelinceye
kadar pişirin. Sosu, haşladığınız uskumruların
üzerine gezdirin. Kavurduğunuz
susamları serpip biberiye ile süsleyip servis
yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!