Salsa Verde Soslu Çipura

Salsa Verde Soslu Çipura
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Salsa Verde Soslu Çipura için

Malzemeler

  • 2 çipura

Salsa verde sos için

  • 1.5 limon
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 2~3 dal fesleğen
  • 150 gr kapari
  • 40 gr sarımsak
  • 1 su bardağı sızma zeytinyağı
  • 150 gr ançuez
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
Salsa Verde Soslu Çipura

Nasıl Yapılır

Sos için gerekli malzemeleri keskin bir bıçakla kıyın. Üzerine azar azar zeytinyağı ekleyip karıştırın. Balıkları bol suyla temizleyip kağıt havluyla kurulayın. Üzerlerine tuz serpip ızgara da pişirin. Üzerlerine sos sürüp servis yapın.

Farklı tatlar keşfetmek için balık soslarından yararlanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo