ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LEVREĞE SARILI KARİDES

> LEVREĞE SARILI KARİDES
2 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Levreğe sarılı karides tarifi için malzemeler
  • 2 levrek fileto
  • 2 jumbo karides
  • 1 çay bardağı krema
  • Kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • karabiber
Levreğe sarılı karides Nasıl Yapılır

*Levrek filetoları tezgahın üzerine alın. Karidesleri ayıklayıp temizleyin. Filetoların içine yerleştirip sarın.

*Kremayı tavaya alıp baharatlarla tatlandırın. Levreğe sarılı karidesleri ekleyip 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

smryna12.10.2016 16:42:13

ancak ellerinizi sarımsak kokusu dehşet derecede siniyor ve çıkması çık zor oluyor.

Misafir12.10.2016 16:42:26

Evet benimde en nefret ettiğim şeydir...El yapış yapış oluyor yaa...Ben yeni öğrendiğim bir yolu yazayım.Bıçağın yüzeyini sarmısağın üzerine koyun.Elinizi bastırın.Parmaklar havada olacak:)) Ezilen sarmısaktan kabuklar süper çabuk çıkıyor.Bir yol daha var ama onu nasıl anlatacağımı bilemedim.:)) Nixie

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.