ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ LEVREĞE SARILI KARİDES

Levreğe Sarılı Karides

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Levreğe Sarılı Karides Tarifi İçin malzemeler

  • 2 levrek fileto
  • 2 jumbo karides
  • 1 çay bardağı krema
  • Kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • karabiber

Levreğe Sarılı Karides Nasıl Yapılır?

  • Levrek filetoları tezgahın üzerine alın. Karidesleri ayıklayıp temizleyin. Filetoların içine yerleştirip sarın.
  • Kremayı tavaya alıp baharatlarla tatlandırın. Levreğe sarılı karidesleri ekleyip 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

smryna 12 Ekim 2016, 16:42

ancak ellerinizi sarımsak kokusu dehşet derecede siniyor ve çıkması çık zor oluyor.

Misafir 12 Ekim 2016, 16:42

Evet benimde en nefret ettiğim şeydir...El yapış yapış oluyor yaa...Ben yeni öğrendiğim bir yolu yazayım.Bıçağın yüzeyini sarmısağın üzerine koyun.Elinizi bastırın.Parmaklar havada olacak:)) Ezilen sarmısaktan kabuklar süper çabuk çıkıyor.Bir yol da...Devamını Oku


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!