ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ IZGARA SİNARİT

IZGARA SİNARİT

4 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Izgara sinarit tarifi için malzemeler
  • 1 sinarit balığı3 limon otu1 yeşil limon1 kırmızıbiber5-6 diş sarımsak1 tatlı kaşığı kişniş otuSıvıyağ
Izgara sinarit Nasıl Yapılır

Balığı temizleyip yıkayın. Bir fırça yardımıyla üzerine sıvıyağ sürün. Biberi temizleyip küçük küpler halinde kesin. Limonu ince dilimleyin. Sarımsakları kabuğuyla birlikte dilimleyin. 

Balığın üzerinde enlemesine kalın şişlerle karşılıklı ikişer delik açıp limon otlarını geçirin. Biber, sarımsak, kişniş otu ve limon dilimlerini balığın üzerine serpiştirip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırın ızgarada 30-35 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.